Szűrés

Hírek

2021.10.14

Hogyan építsd be a harisnyát a hétköznapokba? :)

Nemrég volt egy nyereményjáték az instagram oldalunkon.

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy válaszoltatok nekünk a kérdésre, miszerint milyen alkalmakra viseltek harisnyát, és abból is melyik fajta nálatok a befutó. Combfix, klasszikus vagy netán a nagysikerű mintás harisnyák? Rengeteg válasz érkezett, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek! Szuper kis közösség kezd alakulni social platfromjainkon. :)

Na de! Rengeteg olyan választ kaptunk, hogy csak bulikra, vagy csak különleges alkalmakra viseltek harisnyát, mint például egy színház, vagy vacsora.

Bevallom őszintén, ezzel sokáig én is így voltam. Habár gyerekként gyakran hordtam harisnyát, felnőttként főként farmeros/nadrágos lány voltam, és számomra is csak alkalmanként létezett harisnyás öltözet. A hétköznapok során maradt a sokszor nagyon unalmasnak tűnő farmer és elegáns felsők világa. Lássuk be, ez elég hamar kimeríthető.

A HarisnyaPláza csapat női tagjaként és tulajdonosaként azonban rájöttem, mennyi lehetőség rejlik a harisnyákban. (Ha érdekel, hogyan jött létre az ötlet és hogyan jött létre ez a webshop, itt olvashatsz róla egy rövidke cikket. :)

Szóval amikor megszületett az ötlet, hogy ezzel foglalkozzak, azzal együtt az én stílusom is megváltozott.

Ezzel a cikkel szeretnék segíteni azoknak, akik hasonlóan unják már a megszokott farmer-felső kombót, és leváltanák egy izgalmas, változatos megjelenésre azt.

Szerintem egy ízléses harisnya csodás kiegészítője lehet a szürke hétköznapoknak, és nem elhanyagolható az a tény, hogy mennyivel kényelmesebb, egészségesebb a bőr számára, mint egy szoros, testhez simuló nadrág. (A szoros nadrágok, farmerek sajnos hozzájárulnak a bőr rossz vérkeringésésez, ezáltal a visszér és narancsbőr kialakulásához is.)

Mivel a harisnya önmagában lehet mintás, egyedi, vagy akár egy igazi klasszikus, így minden nap csinosnak érezhetjük magunkat tőlük. 

Saját tapasztalat alapján mondom, hogy a siker nem marad el. :)

Én személy szerint ha tehetem, turkálóban vásárolok. Ezzel nem csak a környezetre mért hatásomat csökkentem, hanem igazán egyedi darabokra is szert tehetek. Például a Corvin közben lévő Cream- használt ruha üzletben maximum 1990 ft.-ért vehetsz mindenféle különleges szokynyát, blúzt. Ha azt vesszük, hogy veszel pár alapdarabot a saját méretednek megfelőlen, és mellé pár mintás harisnyát, akkor máris egy csomó féle képpen kombinálhatod a megjelenésed. Amikor extra különleges szokynyát, vagy ruhát viselek, esetleg mintás ruházatot, olyankor a sima klasszikus harisnyákat veszem fel hozzájuk, egy letisztult egyszínű, vagy akár élénk színű felsővel. Ezáltal nem lesz túl sok a harisnya és ruha együtt, mégis az összképp látványos marad.

Ha azonban olyan ruhához van kedvem, ami egyszínű, letisztult, vagy önmagában a szoknya sem túl különleges, akkor jönnek szóba nálam a trendi, különlegesebb darabok, mint például egy combfix mintás darab, vagy elegáns mintázatú harisnya. Ilyenkor a szoknya snasszságát kiegészíti a harisnya mintája, és máris minden tekintet rád szegeződik. És higyjétek el, legtöbbször a lányok jegyzik meg, hogy Te milyen csinos vagy már megint. Ez pedig jó érzés, hiszen tudjuk, a nők egymás legnagyobb kritikusai. :)

      

Aggodalmak: 

Neked is fejtörést okoz az online vásárlás? Zavar, hogy nem tudod felpróbálni a termékeket? Segítünk!
Habár felpróbálni nálunk sem lehet, a legtöbb esetben az is elég, ha tudod a magasságod és súlyod. Ha pedig teljesen biztosra szeretnél menni, mérd meg comb és csípő átmérőd, mert úgy garantáltan nem nyúlhatsz mellé. Nálunk minden termék alatt megtalálod a hozzá kapcsolódó mérettáblázatot, ezzel segítve Vásárlóinknak a helyes méretválasztásban.
Ha ezen felül mégis tanácsra volna szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot, és válaszolunk amint tudunk. ????????
A vásárlás menetén kívül aggodalmat kelthet még az is, hogy mi lesz, ha beáll a hűvösebb idő. Abban az esetben hogy oldja meg az ember az extravagáns megjelenést úgy, hogy közben nem vacognak a fogai?
Mi erre is kínálunk pár megoldást. Őszi és téli kollekciónk képviselői a pamut és thermo harisnyák.
Tipp: Hogy hangulatba kerüljek, ősszel előfordul, hogy csak a színeket kombinálom, legyen szó körmökről, ágyneműről, lakásdekorációról, de ide tartozván a harisnyákról is. Vannak olyan egyszínű termékeink, amelyek attól különlegesek, hogy az ősz jegyében képesek pompázni, például a Gatta nagymárka Rosalia nevű terméke. Ha bevállalsz egy különlegesebb színt harisnya formájában, megint csak elég lesz egy letisztult ruházat, és nem is kell energiát fordítanod az öltözködés többi részére, hiszen bőven elég lesz a jól bevált szoknyád, ami minden helyzetben kisegít téged. Az összkép ismét izgalmas lesz, és alig kellett belefektetned egy kis energiát.

És akkor végezetül pár fotó az én hétköznapjaimról, amiket insta oldalunkon láthattok, ha követtek bennünket. :)

Kedves Olvasóink, Kedves Vásárlóink!

Remélem, hogy ezel a mini cikkel tudtam segíteni azoknak, akik már tényleg unják a hétközanapok adta lehetőségeket, és úgy érzik feldobnák a szürke napokat egy kis extrával. :)

Kellemes nézelődést! :)

Írta: P. Nikolett (HarisnyaPláza)

2020.10.24

S.O.S. harisnyatippek

Mit tehetünk, ha megtörtént a baj?

Rengeteg mende-monda terjeng a nők körében, és mindenki más fortélyát ismeri a harisnya átmeneti "szervízelésének". Összeszedtem pár tippet, hogy mivel lehet segíteni egy harisnya szakadásán akkor, ha még nem szeretnénk kidobni.

1.) Körömlakk

Az első és legismertebb praktikának mondható a körömlakk. Szerintem ezzel nem mondtam újat, ezt már mindenki ismeri és hallotta vagy az anyukájától, vagy a nagyitól. :)

Ennek a módszernek lényege, hogy a felszaladt szálakból álló részt picit kifeszítjük, és átlátszó körömlakkal lekenjük. Ámeneti, de hatásos.

2.) Hajlakk

Ugyanez a módszer ismert hajlakkal kivitelezve.

3.) Frigó

Szintén sok oldalon jelen van az úgyneveztt fagyasztós módszer. Ezt csak zárójelben tenném ide, mert számomra nagyon furcsa megoldásnak tűnik ez, és én még sosem próbáltam. Az én fejemben kettős gondolatok vannak ezzel kapcsolatban. Például az anyag, nem pont, hogy jobban igénybe lesz véve azzal, hogy először jól megfagyasztom, hiszen akkor olyan törékeny lesz bármilyen anyag, majd meleg radiátoron kiolvasztom, és melegítem?  Hát fura, ugyanakkor, ha más oldalról közelítem meg, lehet hogy ettől erősödik a szálak rugalmassága, hiszen ami pontosan történik vele az a zsugorodás, megnyúlás. Én még nem mertem kipróbálni, de akinek van kedve próbálja ki. Lehet, hogy majd egy menthetetlen darabbal én is megpróbálkozom.

Szóval a módszer lényege, hogy amikor megvesszük a terméket, jól beáztatjuk, bezacskózzuk, majd egy éjszakára betesszük a fagyasztóba. Reggel kivesszük, és a radiátoron olvasztjuk/melegítjük.

Ha valaki kipóbálná, szóljon mindenképp! :)

4.) Varrás

Nem tudom, ez kinek jutott már eszébe, ezt sehol sem olvastam még. Pedig ha belegondolunk, miért is ne? Ezek is ugyanolyan szálak, mint bármely más ruhadarabé, csak sokkal vékonyabbak és sérülékenyebbek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem működőképes módszer. Természetesen a nyoma látszódni fog, azonban szerintem mégsem annyira zavaró egy szolíd, pici fekete csík. Én csak ezt szoktam alkalmazni, nyilván ezzel az a baki, hogy tű és cérna nem mindig van az embernél. Én azt mondom egy kis darab fekete cérnát és tűt még mindig egyszerűbb magunkkal vinni, mint egy váltó harisnyát. :)

Vagy, akár a következő ötlet is lehet egy bevált praktika! :D

Írta: P. Nikolett (HarisnyaPláza)

2020.09.23

Sokszor felmerül a kérdés, mégis hogyan kell bánni egy olyan finom és érzékeny ruhadarabbal,

mint a harisnya, valamint hogyan lesz tartós, többször viselhető egy termék. :)


Nos, a harisnya tartósságának több alapköve is van.

Nem elég, helyesen gondozni, viselni is tudni kell annak érdekében, hogy a minőségromlást elkerüljük.

Nagyon fontos, hogy a számunkra megfelelő méretet viseljük, hiszen az anyag terhelhetőségén sokat javít, ha például nem feszül túlzottan, így nem is feltétlenül szakad azonnal, amint beleakadunk valamibe. Ehhez segítségként tudom javasolni a GYAKORI KÉRDÉSEK fül alatt található mérettáblázatok menüpontunkat.

Tehát a fő nehézség, amit minden nő ismer, a harisnya viselése. Elég egy szálkásabb pad/szék, egy cica vagy kutyakarom, és máris kész a baj. :)


Én azt javaslom, akinek cicája, vagy kutyája van, már alapból üvegszálakkal megerősített termékeket vásároljon, hiszen ez a fajta termék egy sokkal ellenállóbb anyagból készül. Ezt az úgynevezett LYCRA minőségjelzőt megtaláljátok az összes ilyen termék csomagolásán, általában a jobb alsó sarokban.

A harisnyaviselés legnehezebb része maga a felvétel. Mindig mondom, ha ezt túléli egy termék, akkor minden mást is kibír majd. Persze nem mindegy a technikája sem.

 Jöjjön hát a harisnyafelvétel csínja bínja.

Fontos odafigyelni a körmökre, kezekre, hogy azok mindig ápoltak, és hidratáltak legyenek. Elég egy szálka a kiszáradt kézfejen, vagy egy picit berepedt köröm, és vége is az ujonnan vásárolt csodatermékünknek, amibe oly szerelmesek lettünk, rögtön, ahogy megláttuk. :) Velem is előfordult már, hogy az első felvételnél végigszaladt a szem. Mára kialakult a tökéletes módszerem, ami hatékonynak bizonyul. Amikor bebújtatom a kezem, hogy felszedjem rá a harisnyát, akkor ökölbe hajtom az ujjaimat, így a körmeim nem tudják kiszakítani az anyagot. Ezután már csak végig kell simítanom a lábaimon a terméket, ezt pedig az ujjbegyeimmel tudom megtenni, anélkül, hogy a körmöm hozzá érne. Nekem ez a módszer bevált.

Az utolsó alapköve a harisnya gondozásának a mosás, tárolás. Nem elhanyagolható, fontos téma, hiszen ezek a vékony ruhadarabok könnyen tudnak nyúlni, arról nem is beszélve, mikor kiveszel egy összegabalyodott, csomós ruhaköteget a gépből, majd mint a fülhallgatód, órákon át próbálod kibogózni. Ismerős? :) Na ezt lehet elkerülni egy mosóháló/mosózsák segítségével. A termékek normál mosáson, maximum 40 fokon moshatóak ebben a zsákban, így nem akadnak bele semmibe, és nem fognak rongálódni sem. Ha vége a mosásnak szépen kirázzuk, kiteregetjük, összehajtjuk, vagy éppen felakasztjuk őket attól függően, hogy kinek mi a bevált kis rutinja.

Remélem tudtam segíteni, ha van bármi, amivel kiegészítenéd, írj nekem, hogy segíteni tudjuk egymást tippekkel! :)

Egy vásárlónk már ki is egészítette a bejegyzést a saját tippjével, ezúton is köszönjük! :)

"Vásárlás után első dolgom, hogy hideg vízben kb. 10-15 percig áztatom, majd jól átnyomkodom a harisnyákat. Nem tudja a vásárló, hogy mennyi ideig állt a boltok polcain a termék, viszont az áztatás után a szálak felfrissülnek és rugalmasabbak lesznek. A vizet jó erősen kinyomkodjuk belőlük, de nem csavarjuk, s a végén törülközőbe téve is meg nyomkodjuk, hogy az a maradék vizet felszívja. Ezután jön a teregetés, fontos, hogy nem napon, és nem is fűtőtesten, mert az roncsolja a szálakat. Ha valakinek méret problémája lenne, akkor vizesen nyugodtan meg lehet húgzálni a harisnyákat, mert ebben az állapotban jobban nyúlnak, és utána kényelmessebbek lesznek."

Írta: P. Nikolett (HarisnyaPláza)

TOP termékek

Szavazás

Hogy érzed, mennyire komfortos a PUSH UP termékünk?

ÜDVÖZÖLJÜK WEBSHOPUNKBAN! :)

Prémium termékek garantát 1-3 napon belüli kiszállítással!

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Tájékoztatjuk, hogy a honlap használata az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

JOGI FELTÉTELEK:
A honlap tulajdonosa és működtetője Calze Doro Kft (1047 Budapest Baross u 91)
A honlapon található összes anyag, tartalom a Calze Doro Kft szellemi tulajdonát képezi. A honlapon található anyagokat előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos másolni, sokszorosítani, terjeszteni, átdolgozni, tárolni. Az oldalról nyomtatni, illetve az oldalon található anyagok kivonatait számítógépen tárolni csak személyes használatra lehet.

AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA:
Az oldal üzemeltetője mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldal tartalma pontos, friss és teljes legyen, ugyanakkor fenntartja a jogot a szolgáltatások és árainak megváltoztatására. Az oldalon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak Calze Doro Kft semmilyen felelősséget nem vállal a honlap pontosságára, aktualitására, megbízhatóságára, illetve tartalmára vonatkozóan a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weboldalt módosítsa, átdolgozza és nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon használatra alkalmatlan állapotából, illetve nem megfelelő működéséből, hiányosságából, esetleg üzemzavarból eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget A Calze Doro Kft. kizárja.

Az ÁSZF 2021. december 07.-től visszavonásig érvényes!
Az üzemeltető fenntartja az ÁSZF változtatásának jogát, amit ezen a weboldalon közzé tesz a módosítás dátumának feltüntetésével!
Áraink beszerzéstől függően változhatnak. Áraink az ÁFA-t tartalmazzák (27 %). Az árváltozás jogát fenntartjuk magunknak! Az üzletünk és a webáruházunk között az árak, kis mértékben eltérhetnek. Kifejezetten tudomásul veszi, hogy a megrendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár!
A webáruházunk 24 óránként frissül, így előfordulhat, hogy olyan terméket tesz a kosarába, amit már nem lehet kapni üzletünkben, és beszerezni sem tudjuk! Elnézést kérünk miatta! Ebben az esetben mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szállítást nem csak Magyarország területére tudjuk biztosítani! Szállítási határidő belföldön: 1-3 nap a megrendeléstől számítva.

FONTOS! Előrendelést nem tudunk fogadni, csak akkor rendeljen termékeinkből, ha 1-3 napon belül azt át is tudja venni!

CÉGADATOK:

Cégnév: Calze Doro Kft
Adószám: 25548886-2-41

Székhely: 1047 Budapest, Baross u 91-95.

Telefon: +36 70 315 26 50
E-mail: info@harisnyaplaza.hu
Facebook: https://www.facebook.com/harisnyaplaza.hu/

REGISZTRÁCIÓ:

A regisztrációt, a lap jobb felső részén található regisztráció gombra kattintva kezdheti el.
A személyes adatok megadása önkéntes. Adatait bármikor módosíthatja, ha belép felhasználó nevével és jelszavával és az adataim módosítása gombra klikkel, vagy kérheti tőlünk e-mailben és telefonon a változtatást. Kérjük pontosan töltse ki a megrendelő adatait és nagyon figyeljen az e-mail cím helyes beírására, illetve ha a munkahelyére kéri a csomagot, akkor minden fontos információt írjon le (pl. cégnév, cím ). Pontosan írja be a cég nevét és címét, mert csak így kapja meg biztosan a megrendelt termékeket. Amennyiben pontatlanul vagy nem megfelelően tüntette fel a szállítás adatait vagy a futárszolgálat nem kereste címszóval visszaküldi a csomagot, akkor az újbóli szállítási költség is a megrendelőt terheli. Kérjük a telefonszámot minden esetben írja be és ne vegye tolakodásnak ha esetleg a pontosítások miatt telefonálunk. A regisztrációra a vásárlás végén is van lehetőség. A megrendelése az elektronikusan megküldött rendelés-visszaigazolással együtt a Ptk. szerint távollévők között kötött adás-vételnek minősül. A szerződés írásban jön létre, a szerződés adatait 30 napig őrizzük, a megrendelés száma alapján iktatjuk A szerződés magyar nyelven jön létre. A szerződéseket az őrzési időn belül elektronikus úton hozzáférhetővé tesszük.

UTÁNVÉT:

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja ki. Az aktuális szállítási költség hozzáadódik a megrendelés végösszegéhez. Ezt az összeget szükséges majd a futárnak készpénzben kifizetni. Abban az esetben, ha a futár nem találja Önt a megadott címen, a csomag a futárcég depójába kerül. Ilyenkor egy telefonszámmal ellátott értesítést kap, melynek segítségével egyeztetni tud a futárral a csomagátvétel pontos időpontjáról. A megrendelések feldolgozása a beérkezés időpontjától függ.
Hétfőtől-Péntekig a délután 15 óráig beérkezett megrendeléseket, általában még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Ezek a csomagok a következő munkanapon kézbesítésre kerülnek. A szombat vasárnap beérkező rendeléseket, általában hétfőn adjuk fel. A feladásról minden esetben értesítést küldünk e-mail címére!
Át nem vett csomag esetén visszaérkezéskor a rendelést és a számlát sztornózzuk, az akcióktól és kedvezményektől a vásárló elesik. Új rendelés leadásakor az éppen aktuális akciót vagy kedvezményt tudja igénybe venni!

ELŐZETES ÁTUTALÁS:

Előre utalás esetén a számlánkon való jóváírást követően tudjuk elküldeni megrendelését.
A beérkezett rendeléseket folyamatosan figyeljük.

A minél gyorsabb folyamat érdekében kérem kövesse az alábbi pontokat!

Adja le megrendelését!
Válassza ki a Fizetési módnál az előzetes átutalást!
FONTOS! A visszaigazoló e-mail elküldése után 48 óra áll rendelkezésre, hogy utalását elindítsa, ha ez nem teljesül, akkor sajnos a továbbiakban nem tudjuk fenntartani a termékeket és töröljük rendelését.

A végösszeg tartalmazza a szállítási költség díját és a vásárlás értékét.

Az átutalást kérjük a következő BANKSZÁMLASZÁMRA utalni szíveskedjen:
Kedvezményezett neve: Calze Doro Kft
Bank neve: Budapest Bank
Számlaszáma: 10102244-79165200-01004003
Közlemény: A megrendelés számot kérjük a közleményben feltüntetni!

Ha számlánkra délután 15 óráig megérkezik az utalása, még aznap feladjuk a csomagot!
Fő a bizalom! A feladásról értesítést küldünk e-mail címére!


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: egyenlőre nem lehetséges, szerződéskötés folyamatban!!!!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A végösszeg tartalmazza a szállítási költség díját és a vásárlás értékét.
A beérkezett rendeléseket folyamatosan figyeljük.
Ha számlánkra megérkezett az utalása, még aznap feladjuk a csomagot!
Fő a bizalom! A feladásról értesítést küldünk e-mail címére!

 

MIRE FIGYELJEN VÁSÁRLÁSKOR?

  • Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 

A KÉZBESÍTÉSHEZ TARTOZÓ INFORMÁCIÓ:

  • A rendelést a beérkezésétől számítva 1-3 munkanapon belül kézbesítjük.
  • A kiszállítás csak munkanapokon Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00 óráig történik. Ne mulassza el a futár által kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlel, lépjen velünk kapcsolatba. Ha van rá mód, a futár előtt bontsa ki a csomagot. Az elmúlt két évben ilyen még nem történt. Ha később észleli a sérülést vagy, hogy a csomagból hiányzik valami, akkor már nem tudunk segíteni. A szállítás közben történő sérülésért nem vállalunk felelősséget. A futár a csomag átvétele után már nem fogadja el a reklamációt! A szállítási költség árai bruttó értékek és az általános forgalmi adót (27%) és minden egyéb költséget tartalmaznak!

 

TERMÉK CSERE, KIBONTOTT TERMÉK:

Kibontott harisnyát, fehérneműt, zoknit higiéniai okokból nem cserélünk, kivételt képez a gyári hiba (nincs összevarrva, esetleg lyukas és nem használt). Kérjük először telefonáljon vagy írjon e-mailt a további teendőket megbeszéljük, természetesen ki cseréljük a terméket vagy visszafizetjük az árát. Ezen kívül választható az is, hogy következő vásárlásnál jóváírjuk a termék árát.

BONTATLAN TERMÉK ESETÉN:

Nem biztos a választásában? Nálunk nincs kockázat. A fel nem próbált harisnyát a kézhezvételtől számított 30 napon belül vissza kell jutatni számunkra, és mi visszatérítjük az árát. A cserélendő terméket jutassa el üzletünk címére személyesen vagy postán! Ha méret cseréről van szó, vagy ha más terméket szeretne akkor az eredeti számlát is szükséges felmutatni.

Ha postán kereszetül küldi a terméket, feltétlenül ajánlva, TÉRTIVEVÉNNYEL adja fel, így 100%, hogy megkapjuk a csomagot. A postán elvesző csomagokért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni! 
Csere esetén csak utánvéttel tudjuk visszaküldeni a csomagot, ami tartalmazza a szállítási költséget (csak oda 1.500Ft, oda-vissza 2.500Ft) és ha van, az ár különbözetet. Minden esetben fontos nekünk megírni a csere termék nevét, színét, méretét, darabszámát. 

VEVŐSZOLGÁLAT:

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 9:00 - 17:00
Szombat-Vasárnap : zárva

Telefon:

+36 70 315 2650

Ezeken az elérhetőségeken mindenben a segítségére leszünk.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes átvétel, illetve a futárszolgálattal történő szállítás esetén is gyakorolható. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a lentebb megadott adatok között feltüntetett postai vagy e-mail címen közölheti cégünkkel.

Vásárlástól való elállási szándékát az alábbi elérhetőségeinken közölheti:
E-mail: info@harisnyaplaza.hu


A vásárlót terhelik az elállás miatt az árut visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt A CALZE DORO Kft nem teljesít. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a kézbesítés során jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli. Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól.
Abban az esetben ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, és a visszaküldött termék bontatlan csomagolában beérkezik raktárunkba, a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által kifizetetett termékek bruttó árát a kiszállítási kültségek nélkül. A kiszállításért fizetett költség a vásárlót terheli.

 

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE ÉS VÉDELME

Az adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatja el Vásárlóink adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük. Adatait egyszerűen megváltoztathatja, ha bejelentkezés után az adataim módosítása gombra rákattint és a megnyíló ablakban kijavítja illetve ugyan itt leiratkozhat a hírlevélről.

 

Adatkezelési tájékoztató
ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

I. A Szabályzat célja

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Harisnyashop.unas.hu webáruház (”Webáruház”) által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket és a Webáruház adatvédelmi és -kezelési politikáját, amelyet a Webáruház magára nézve kötelező erővel ismer el.

Jelen szabályok kialakításakor a Webáruház különös tekintettel vette figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről továbbá a 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól rendelkezéseit.

A webáruház a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat.

A jelen Szabályzat célja, hogy a Webáruház által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).II. Fogalom meghatározások

Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése. Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

Adatkezelő: a Harisnyashop.unas.hu webáruház (üzemeltető Homecare 2002 kft. 1028 Budapest Úrbéres u 46.);

Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

Nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

Automatizált adatállomány: automatikus feldolgozásra kerülő adatok sora;

Gépi feldolgozás: a következő műveleteket tartalmazza, ha azokat részben vagy egészben automatizált eszközökkel hajtják végre: az adatok tárolása, az adatokkal végzett logikai vagy aritmetikai műveletek, az adatok megváltoztatása, törlése, visszakeresése és terjesztése.III. A kezelt személyes adatok köre

A felhasználó döntése alapján megadható adat: e-mail cím, telefonszám, név, lakóhely/tartózkodási hely, születési hely és idő.IV. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

Az adatkezelésre a webshop internetes oldalon található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) 3.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelés célja a harisnyashop.unas.hu URL alatt elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása.

Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - ha csak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.V. Az adatkezelés elvei

Adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni.

Adatokat csak meghatározott és törvényes célra szabad tárolni, és attól eltérő módon nem szabad felhasználni.

Az adatoknak tárolásuk céljával arányban kell állniuk, és meg kell felelniük e célnak, azon nem terjeszkedhetnek túl.

Az adatok tárolási módjának olyannak kell lennie, amely az adatalany azonosítását csak a tárolás céljához szükséges ideig teszi lehetővé.

Meg kell tenni a megfelelő biztonsági intézkedéseket az automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés, vagy véletlen elvesztés, valamint a jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására.VI. A Webáruház által alkalmazott adatvédelmi irányelvek

A webáruház szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat a Webáruház az érintettek hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel.

A Webáruház, mint adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat az adatvédelmi törvénynek és jelen Szabályzatban rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek át nem adja. Kivételt képez ez alól az adatok statisztikailag összesített formában történő felhasználása, mely az érintett felhasználó nevét, illetve beazonosítására alkalmas egyéb adatot semmilyen formában nem tartalmazhat.

A Webáruház bizonyos esetekben – hivatalos bírósági, rendőrségi megkeresés, jogi eljárás szerzői-, vagyoni- illetve egyéb jogsértés vagy ezek alapos gyanúja miatt a Webáruház érdekeinek sérelme, szolgáltatásai nyújtásának veszélyeztetése, stb. – esetén harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszi az érintett felhasználó elérhető adatait.

A webshop rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

A Webáruház kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őket az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a Webáruház felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. Kötelező adatszolgáltatás esetén meg kell jelölni az adatkezelést elrendelő jogszabályt is. Az érintettet tájékoztatni kell az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről.

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Webáruház az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

A webáruház mint adatkezelő az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során a jogszabályok által rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja. A Webáruház kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

A webáruház kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.VII. Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a felhasználó a szolgáltatásról - az adott felhasználói névvel - ki nem iratkozik. A törlés időpontja a felhasználó kiiratkozásának (törlési igényének) beérkezésétől számított 10 munkanap. Jogellenes, megtévesztő személyes adat használata esetén vagy a felhasználó által elkövetett bűncselekmény, illetve rendszer elleni támadás esetén az Adatkezelő jogosult a felhasználó regisztrációjának megszűnésével egyidejűleg adatait haladéktalanul törölni, ugyanakkor bűncselekmény gyanúja vagy polgári jogi felelősség gyanúja esetén jogosult az adatokat a lefolytatandó eljárás időtartamára őrizni is.

A felhasználó által megadott személyes adatok - abban az esetben is, ha a felhasználó a szolgáltatásról nem iratkozik le - addig kezelhetőek a Webáruház mint adatkezelő részéről, amíg a felhasználó kifejezetten írásban nem kéri azok kezelésének megszüntetését. A felhasználó adatkezelés megszüntetésére irányuló, a szolgáltatásról való leiratkozás nélküli kérése a szolgáltatásigénybe vételéhez fűződő jogát nem érinti, azonban előfordulhat, hogy személyes adatok hiányában egyes szolgáltatásokat nem tud majd igénybe venni. Az adatok törlésére, az erre irányuló kérés beérkezésétől számított 10 munkanapon belül kerül sor.

A rendszer működése során automatikusan, technikailag rögzítésre kerülő, adatok a generálódásuktól számítva a rendszer működésének biztosítása szempontjából indokolt időtartamig kerülnek tárolásra a rendszerben. A Webáruház biztosítja, hogy ezen, automatikusan rögzített adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – a törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Ha a felhasználó személyes adatainak kezeléséhez adott hozzájárulását megszüntette, vagy a szolgáltatásról leiratkozott, úgy ezt követően a technikai adatokról az ő személye nem lesz beazonosítható.VIII. Rendelkezés személyes adatokkal

Személyes adatokban bekövetkezett változás, illetve a személyes adatok törlése iránti igény a szolgáltatás belső levelező rendszerén küldött levélben kifejezett, írásos nyilatkozattal közölhető. A hírlevelek küldése írásban mondható le vagy a hírlevélre válaszolva. NAIH nyilvántartási szám. 106382/2016

Személyes adat törlésére vagy módosítására irányuló igény teljesítését követően a korábbi(törölt) adatok már nem állíthatók helyre.IX. Adatfeldolgozás

A webáruház külön külső adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az általa kezelt személyes adatokat maga dolgozza fel.X. Adattovábbítás lehetősége

A Webáruház, mint adatkezelő jogosult és köteles minden olyan rendelkezésére álló és általa szabályszerűen tárolt személyes adatot az illetékes hatóságoknak továbbítani, amely adattovábbítására őt jogszabály vagy jogerős hatósági kötelezés kötelezi. Ilyen adattovábbítása, valamint az ebből származó következmények miatt adatkezelő nem tehető felelőssé.

Amennyiben a Webáruház a Harisnyashop.unas.hu oldalon található tartalomszolgáltatás üzemeltetését vagy hasznosítását részben vagy egészben harmadik személy számára átadja, úgy az általa kezelt adatokat, ezen harmadik személy számára külön hozzájárulás kérése nélkül hiánytalanul átadhatja további kezelésre. Ezen adattovábbítás kizárólag a már regisztrált felhasználók regisztrációjának folyamatos voltát szolgálhatja, azonban a jelen adatkezelési szabályzat mindenkor hatályos szövegében megjelölt adatkezelési és adatbiztonsági szabályoknál hátrányosabb helyzetbe a felhasználót nem hozhatja.

Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre. A továbbított adatok köre a szállítás lebonyolítása érdekében: Név, cím, telefonszám, termék neve, fizetendő összeg. A továbbított adatok köre az online fizetés lebonyolítása érdekében: Név, cím, tranzakciós összeg, tranzakciós jogcím.
Az érintettek köre: A házhozszállítást végző valamennyi érintett.
Az adatkezelés célja: A megrendelt termék házhoz szállítása.
Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A házhozszállítás lebonyolításáig tart.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat a következők kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával:

MPL Futárszolgálat
telefonszám: 
e-mail cím: i
Levelezésicím: 
ÁSZF: 

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintett kérheti a házhoz szállító/online fizetést biztosító szolgáltató adatkezelőtől a személyes adatainak mielőbbi törlését.
Az adattovábbítás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.XI. Az adatkezelési szabályzat módosítása

A webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatkezelési Szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Az Adatkezelési Szabályzat módosítását követően valamennyi felhasználót megfelelő módon (hírlevélben, belépéskor felugró ablakban) tájékoztatni kell. A szolgáltatás további felhasználásával a felhasználók a megváltozott adatkezelési szabályokat tudomásul veszik, ezen túlmenő beleegyezésük kikérésére nincs szükség.XII. A felhasználók jogai az adatkezelő által kezelt személyes adataikkal kapcsolatosan

Személyes adataik kezeléséről a felhasználók a Webáruháztól, mint adatkezelőtől bármikor írásban, az adatkezelő címére küldött ajánlott vagy tértivevényes-ajánlott levélben, illetve a kingaproski@gmail.com címre küldött e-mailben tájékoztatást kérhetnek. E-mailben küldött tájékoztatáskérést az adatkezelő csak akkor tekint hitelesnek, ha azt a felhasználó regisztrált e-mailcíméről küldik. A tájékoztatáskérés kiterjedhet a felhasználónak az adatkezelő által kezelt adataira,az adatkezelés céljára, jogalapjára, időtartamára, az esetleges adatfeldolgozók nevére és címére, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységekre, valamint arra kik és milyen célból kapták vagy kapják meg felhasználó adatait.

Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésre adatkezelő a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül köteles válaszolni. E-mail esetében a kézhezvétel időpontjának az elküldést követő első munkanapot kell tekinteni.XIII. Jogérvényesítési lehetőségek

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az A vtv., valamint az 1959. évi IV. tv. (Ptk.) alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (1051. Budapest, Nádor u. 22., postacím: 1387. Bp. Pf.: 40.). Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshetők az adatkezelő munkatársai is a kingaprsoki@gmail.com e-mail címen.